Massey Ferguson 8S

Massey Ferguson 8S

Een nieuw tijdperk met ongecompliceerde en betrouwbare trekkers breekt aan bij Massey Ferguson. Ze begonnen aan het MF 8S project met een blanco pagina. De kern ervan werd gevormd door een wereldwijd ‘Stem van de klant’-onderzoek; een diepgaand een-op-een-interview met klanten en bestuurders uit vele landen over de hele wereld.

Feedback van de sector

Door belangrijke feedback van hun klanten werd de behoefte aan comfort, gebruiksgemak, waar voor uw geld, uitstekende betrouwbaarheid, intuïtieve en praktische bedieningselementen, maximale overbrenging van vermogen naar de grond, 100% verbindingsmogelijkheden en met de meest veeleisende werktuigen kunnen werken nog eens onderstreept.

Een inspirerend project

Het was een uitdagend en inspirerend project voor alle betrokkenen en een kans om voort te bouwen op het sterke erfgoed van Massey Ferguson wat betreft ongecompliceerde en betrouwbare machines.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *