Kubota RTV-X1110

Kubota RTV range

De RTV’s zijn transporters met vierwielaandrijving die zich aan alle situaties weten aan te passen, van steile hellingen tot ongelijkmatig terrein. Er zijn meerdere versies verkrijgbaar, waaronder twee met benzinemotor (400 en 500 cm3) en een dieselversie (900 cm3) om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.

Volledige beheersing

De hydrostatische continu variabele transmissie van de RTV 500 en de RTV-X900 is exclusief en vernieuwend en levert zelfs in de moeilijkste omstandigheden ongeëvenaarde prestaties. Tijdens het afdalen staat deze garant voor een perfecte beheersing van het voertuig en werkt dan als een motorrem. In normale omstandigheden brengt deze transmissie de energie van de motor volledig over, waardoor een trekvermogen tot 1 ton mogelijk is.

Geschikt voor elk terrein

Met hun compacte chassis en het gemak waarmee ze obstakels nemen, zijn deze voertuigen op alle terreinen inzetbaar. Ze worden gewaardeerd om hun robuustheid en comfort en zijn geschikt voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

Gemakkelijk aankoppelen maakt het leven gemakkelijk

Er is voldoende ruimte om de aftakas en de hydraulische en elektrische kabels aan te sluiten. Een ingenieus vergrendelingssysteem beveiligt de machine en toont de bestuurder dat deze correct is aangekoppeld.

Rijcomfort

De RTV-serie levert optimaal comfort op weg en terrein dankzij de comfortabele zitbank en het vernieuwende design. De soepel reagerende hydrostatische stuurinrichting en het dynamische remsysteem van de transmissie bieden de nodige controle om elk terrein te trotseren, terwijl de onafhankelijke wielophanging samen met de hoge bodemvrijheid elk obstakel absorbeert.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *