Nieuwigheden in de kijker

Massey Ferguson 8S

Massey Ferguson 8S

Massey Ferguson 8SEen nieuw tijdperk met ongecompliceerde en betrouwbare trekkers breekt aan bij Massey Ferguson. Ze begonnen aan het MF 8S project...

Lees meer
Siloking

Siloking

Siloking SelfLine 4.0 System 1000+Het Siloking SelfLine 4.0 System 1000+ model zelfrijdende voermengwagen maakt indruk met haar zeer goede...

Lees meer
Kverneland iXter

Kverneland iXter

Kverneland iXter RangeDe Kverneland iXter B gedragen veldspuit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling in nauwe samenwerking met...

Lees meer

Tractoren

Massey Ferguson

Massey Ferguson maakt het leven van landbouwers elke dag, onder alle omstandigheden, gemakkelijker en eenvoudiger. Getuige hiervan zijn motorcapaciteiten vanaf 20 tot meer dan 400 PK en een uitgebreid gamma gaande van veeteelt, akkerbouw, fruitteelt, tuin- en parkonderhoud, tot transport.

Massey Ferguson is een van ‘s werelds meest betrouwbare en toonaangevende tractormerken.

Als één van de belangrijkste Belgische Massey Ferguson dealers beschikken wij over tonnen technische ervaring en een grote voorraad aan wisselstukken.

www.masseyferguson.com

 

Wielladers

Giant

Tobroco-Giant is de fabrikant van de Giant machines en aanbouwdelen sinds 1996. Vandaag de dag biedt Tobroco-Giant een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 25 verschillende modellen in 62 landen, ontworpen en gebouwd in Oisterwijk, Nederland.

Het merk levert machines van 750 tot 5000 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk.

Dankzij de state-of-the-art-technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden Giant machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceert. 

www.tobroco-giant.com

 

Verreikers

Manitou

Een verreiker is bijna onmisbaar geworden op elk bedrijf. Om aan deze behoefte te voldoen zijn wij verdeler van Manitou verreikers.

Manitou beschikt over een breed gamma van verreikers die in alle gewenste situaties kunnen worden ingezet.

Ze slagen er in om zeer solide machines te bouwen die krachtig zijn met behoud van de handigheid. Dit alles met een uitermate goed zicht vanuit de ruime cabine.

www.manitou.com

 

Wielladers

Hitachi

Wanneer u in de cabine van een Hitachi ZW-wiellader zit, ziet u dat deze een uitzonderlijk en veelzijdig zicht biedt. Schakel de motor in en je hoort dat het de stilste machine op de markt is. Wanneer u aan het werk gaat, voelt u het voordeel van de comfortabele stoel, eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en een soepele besturing.

We weten dat onze compacte, middelgrote en grote Hitachi wielladers niet alleen uw zintuigen aanspreken, maar ook perfect matchen met uw bedrijf.

Met een aanzienlijk laadvermogen, krachtige graafkracht en indrukwekkende rijsnelheden zijn ze buitengewoon productief, zuinig, makkelijk te onderhouden en kostefficiënt.

www.hitachicm.eu

Grond-
bewerking

Elsen Traktor biedt een ruim assortiment van grondbewerkingsmachines aan. We kiezen hierbij voor toestellen die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Onze belangrijkste merken inzake grondbewerking zijn Kverneland, Macho-Gaspardo, Evers, Orsi en Steeno.

We streven ernaar ook zo veel mogelijk slijtdelen en onderdelen voorradig te hebben.

www.kverneland.com

 

Hooibouw

MF & Vicon

Voor hooibouw volgt Elsen Traktor het gamma van Massey Ferguson en Vicon. Hiermee hebben we een aanbod voor de kleinste tot de grootste professionals.

Hooibouwmachines voor de kleinste tot de grootste professionals.

De hooibouwmachines in ons gamma staan voor degelijk- en robuustheid waarbij een efficiënte investering steeds de bovenhand neemt. We trachten steeds alle slijtagedelen en onderdelen voorradig te houden.

www.masseyferguson.com

www.vicon.nl

 

Gewasbescherming

Kverneland, Vicon & Prolog

Kverneland & Vicon bieden een breed gamma van strooiers en veldspuiten. 

Van een eenvoudige machine tot een gps en isobus aangestuurde machine waarbij zowel tijdens het spuiten als het strooien automatische sectieafsluiting kan gebeuren.

Hiernaast bieden wij ook kalk/Meststofstrooiers aan van Prolog waarbij eveneens variabele afgifte mogelijk is.

www.kverneland.com

www.vicon.nl

www.prolog.fr 

Zaaitechniek

Kverneland

Aangezien Elsen Traktor invoerder was van de Accord zaaimachines, welke werd overgenomen door de Kvernelandgroep, hebben wij veel ervaring in deze techniek.

Kverneland biedt oplossingen voor zowel granen en grassen als voor bieten, witloof, wortelen, mais …

Eveneens kunnen deze machines allemaal GPS-gestuurd worden waardoor er een automatische rijafsluiting kan gebeuren zodat er geen zaad verloren gaat of er reeds sproeipaden kunnen aangelegd worden.

Naast de Kverneland zaaimachines hebben we ook Gaspardo in ons gamma.

www.kverneland.com

 

Precisielandbouw

Elsen x Agrometius

Precisielandbouw wordt alsmaar belangrijker. De juiste oplossing bestaat dikwijls uit verschillende elementen die perfect met elkaar moeten samenwerken.

Voor de GPS systemen hebben wij een strategische samenwerking met Vantage Agrometius.

Deze nauwe samenwerking zorgt voor een vlotte communicatie en een afgeleverde oplossing die volledig naar wens is van de klant.

Ook naar indienststelling en service na verkoop kunt u op ons rekenen.

www.vantage-agrometius.nl

 

Rollend materiaal

Record

Met record kunnen we een breed gamma van getrokken materiaal aanbieden.

Hierbij denken we aan containerhaaksystemen, stalmestspreiders, mengmestspreiders, kiepwagens, fruitwagens, werktuigtransport …

Record is een Belgische fabrikant die bekend staat voor zijn degelijke en robuuste constructies.

www.record-trailers.com

 

Diversen

Allerhande  oplossingen

Naast de bovengenoemde toepassingen hebben wij ook specifieke oplossingen voor de landbouw.

Hierbij denken wij aan voedermengtechniek (Siloking), borstelmachines (Adler), frontladers (MX), fruitteeltmachines (Perfect), Opbouwzaaimachines (APV), hogedrukreinigers (Dibo) …

Vindt u uw gewenste oplossing neit meteen terug op deze pagina? Contacteer ons dan.