Prinoth Panther Rupsvoertuigen

Prinoth Panther Rupsvoertuigen

Een vracht aan technologie

Prinoth Panther rupsvoertuigen bereiken moeilijke werkterreinen zonder het terrein te beschadigen dankzij hun ontwerp met lage bodemdruk. Hun superieure stabiliteit en zweefvermogen zijn waardevolle troeven bij het werken in veeleisende werkomgevingen zoals mijnbouw, bouw, olie en gas en elektriciteitsvoorziening. Deze rupsvoertuigen met rubberen rupsbanden bieden een pompaandrijving (PTO) met een 1:1 toegang tot de motor, zodat OEM’s dezelfde pompen kunnen gebruiken als op vrachtwagens. De PRINOTH rupsvoertuigen mogen dan wel een zacht loopvlak hebben, ze vervoeren ook de grootste ladingen – tot een ongelooflijke 20.865 kg (46.000 lb) aan uitrusting, materiaal en voorraden.

De combinatie van rupsbanden voor alle terreinen en alle weersomstandigheden, uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid van de uitrustingsstukken zorgt ervoor dat de zwaarste klussen goed worden geklaard.

Multi-inzetbaar

De combinatie van rupsbanden voor alle terreinen en alle weersomstandigheden, uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid van de uitrustingsstukken zorgt ervoor dat de zwaarste klussen goed worden geklaard. Benieuwd in welke omstandigheden deze krachtpatsers ingezet worden?

Elektrisch Nutsbedrijf & Stroomtransmissie

Onderhoud van elektriciteitsleidingen tegen lage kosten, aftakas voor uw uitrusting, comfort in de cabine voor 2 personen, geringe bodemverdichting, de PRINOTH rupsdragers zijn ideaal voor het onderhoud van elektriciteitsleidingen in moeilijk terrein.

Windenergie

PRINOTH’s voertuigen maken het bouwen en onderhouden van windenergie sites gemakkelijk. Door moeilijk terrein en de zwaarste weersomstandigheden, PRINOTH verzekert u van toegang tot uw werkterreinen het hele jaar door.

Olie en gas

De olie- en gassectoren vereisen gespecialiseerd onderhoud en apparatuur om faciliteiten en infrastructuren zowel operationeel als veilig te houden. Dat is waar de Prinoth rupsdrager om de hoek komt kijken.

Bouw

Prinoth heeft een rupsvoertuig voor alle aspecten van het bouwwerk. Door moeilijk terrein en de zwaarste weersomstandigheden, Prinoth maakt toegang tot bouwterreinen het hele jaar door mogelijk en biedt het meest efficiënte en zuinige voertuig in de bouwsector.

Mijnbouw & Boren

De Prinoth rupsvoertuigen zijn de ultieme off-road voertuigen voor diverse mijnbouwtoepassingen.

Bosbouw

De bosbouwindustrie heeft betrouwbare, robuuste en productieve uitrustingsstukken nodig om het hout uit de geoogste gebieden te halen.

Milieuherstel

Terwijl Prinoth’s gerenommeerde sneeuwfrezen de klus klaren op de pistes tijdens het winterseizoen, zijn Prinoth’s rupsdragers veelzijdige werktuigen die gemakkelijk onderhouds-, transport- en constructiewerkzaamheden kunnen uitvoeren op skigebieden tijdens de periode buiten het seizoen.

Redding, brandbestrijding en andere

Prinoth’s voertuigen worden aangeboden in een breed scala van betrouwbare en zeer veelzijdige rupsvoertuigen om te helpen bij brandbestrijding en redding in noodgevallen.

Personeelstransport

De Panther en de Trooper zijn uw ideale Prinoth-personeelstransporters als ze zijn uitgerust met een passagierscabine achterin die kan worden geconfigureerd voor een capaciteit tot 22 personen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *