Nieuwigheden in de kijker

Graafmachines

Hitachi

Als een pionier in het produceren van hydraulische graafmachines, produceren wij het grootste assortiment ter wereld – van een-tons Zaxis minis tot EX-ultra-grote mijnmachines van 800 ton. Elk model profiteert van tientallen jaren ervaring in de productie, bevat toonaangevende technologie en staat bekend om zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.

Sinds 2003 zijn we Exclusief Importeur van Hitachi Minigraafmachines voor België en Luxemburg.

Hitachi beschikt over mini -, medium -, grote – en mobiele graafmachines voor alle (speciale) toepassingen.

Onze Hitachi minigravers

www.hitachicm.nl

 

 

Wielladers

Giant

Tobroco-Giant is de fabrikant van de Giant machines en aanbouwdelen sinds 1996. Vandaag de dag biedt Tobroco-Giant een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 25 verschillende modellen in 62 landen, ontworpen en gebouwd in Oisterwijk, Nederland.

Het merk levert machines van 750 tot 5000 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk.

Dankzij de state-of-the-art-technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden Giant machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceert. 

www.tobroco-giant.com

 

Nivelleertechniek

AP

AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en constructie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. AP Machinebouw ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar levelers.

Deze machines zijn uitermate geschikt voor het klaarmaken van ondergronden waarop bijvoorbeeld wegen of gebouwen gebouwd moeten worden.

Zelfs voor het klaarleggen van een zandbaan, parcours of golfbaan zijn deze machines uitstekend inzetbaar.

www.apmachinebouw.nl

Verdichtingsmateriaal

Ammann

Met Ammann verdelen we een toonaangevend wereldwijd merk dat machines aan de bouwindustrie levert met wegenbouw en transportinfrastructuur als belangrijkste kernexpertises.

Er zijn Ammann lichte verdichtingsmachines voor uw meest open – en krappe – werkterreinen.

Ongeacht welke Ammann verdichtingsmachine u gebruikt, u vindt verdichtingskracht ingebouwd in een efficiënt bemeten, eenvoudig te bedienen machine.

www.ammann.com

 

Rupsdumpers

Prinoth en Messersi

Onze rupsdumpers bereiken moeilijke werkterreinen zonder het terrein te beschadigen dankzij hun ontwerp met lage bodemdruk.

Hun superieure stabiliteit en drijfvermogen zijn waardevolle troeven bij het werken in veeleisende werkomgevingen zoals mijnbouw, bouw en elektriciteitsvoorziening.

De combinatie van rupsbanden voor alle terreinen en alle weersomstandigheden, uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid van de uitrustingsstukken zorgt ervoor dat de zwaarste klussen goed worden geklaard.

www.prinoth.com

www.messersi.com

Aanbouwdelen

Pladdet

Pladdet produceert en levert topkwaliteit aanbouwdelen en machines. Het familiebedrijf bestaat al ruim 80 jaar.  

Pladdet is een begrip op de nationale en internationale markt.

Pladdet  levert aanbouwdelen van topkwaliteit. Hun uitgebreid gamma van aanbouwdelen is breed inzetbaar.

www.pladdet.nl